Perhomessut

PERHO–MESSUT 11.-12.4.2015 LIIKUNTAKESKUKSESSA

Ylöjärven Liikuntakeskus on vakiintunut Pirkanmaan Perhokalastajat ry järjestämien perhomessujen pitopaikaksi. Vuorossa ovat 25. perhokalastusmessut.  Liikuntakeskus on osoittanut mukautumiskykynsä muuttuessaan puolessa päivässä Liikuntakeskuksesta messupaikaksi ja messujen loputtua jälleen muutamassa tunnissa takaisin pelikentiksi.

Näytteilleasettajia messuilla on noin 30. Messuosastoilla vierailemisen lisäksi messuvierailijat pääsevät testaamaan välineitä ja tutustumaan ammattilaisten tekniikoihin ja nikseihin kahdessa heittoaltaassa. Messuilla on myös esiintymislava, jolla pidettiin lukuisia luentoja alan asiantuntijoiden toimesta.
Messuilla odotetaan viikonlopun aikana yli 2600 vierasta ja alan harrastajaa ympäri Suomen.

Liikuntakeskuksen sijainti pääväylien vieressä ja isot pysäköintialueet ovat toimivat. Kävijät ja järjestäjät ovat kiitelleet Liikuntakeskuksen avaruutta, värimaailman luomaa lämpöistä tunnelmaa, valaistusta sekä lattiamateriaalin miellyttävyyttä jalkojen alla. Liikuntakeskuksen henkilökunta pyrkii parhaansa mukaan varmistamaan, että tapahtuma on onnistunut.

Liästietoa http://www.perhomessut.fi/