Ylöjärven Liikuntakeskus
on Pirkanmaan monipuolisin ja
palvelevin urheiluareena

Ylöjärven Liikuntakeskus
on Pirkanmaan monipuolisin ja
palvelevin urheiluareena

VARAA VUORO

Tervetuloa palloilemaan!

Ylöjärven Liikuntakeskuksessa on kaksi täysimittaista salibandy- ja futsalkenttää, kymmenen kansalliset mitat täyttävää sulkapallokenttää, pickleball ja minitennis/ touch tennis mahdollisuus rajatulla kentällä, huippuluokan kuntosali, valmennuspalvelut, kaksikaukaloinen jäähalli, kaksi curling-rataa, kahvio, sauna ja kokoustilat.

Ylöjärven Liikuntakeskuksen suorituspaikat ovat mitoituksiltaan kilpatasoa ja nimenomaisesti paikan lajeille suunniteltuja. Ne sopivat kaikentasoisille harrastajille, aloittelijoista aktiivitasolle asti. Ylöjärven Liikuntakeskus on Pirkanmaan monipuolisin ja palvelevin urheiluareena, jossa sekä kunto- että kilpaurheilu onnistuu parhaassa mahdollisessa ympäristössä. Yhteensä tilaa liikkua on 10 500 neliömetriä.

Salibandy

Ylöjärven Liikuntakeskuksessa on kaksi täysimittaista 40x20m salibandy-/futsalkenttää. Pelialustana on Tarkett Omnisport lattiapäällyste. 1 kentän katsomokapasiteetti on mitoitettu 300 katsojalle, ja 2 kenttä 100 katsojalle. Kahviosta pääset seuraamaan 1 kentän peliä.

Sulkapallo

 

Ylöjärven Liikuntakeskuksessa on 10 kansalliset mitat täyttävää sulkapallokenttää. Pelialustana on Tarkett Omnisport lattiapäällyste.

Vastaanoton aukioloajan ulkopuolella mahdollisuus myös omatoimisiin peleihin pin-koodin avulla. Vuorot varattavissa nettiajanvarauksesta.

LUE LISÄÄ

Kahvio

Kahvio avoinna joka päivä, keskuksen aukiolojen mukaisesti.

Kahviosta tuoretta kahvia, proteiniit treeneihin ja makeaa mahan täydeltä.

Varaa sulkapallovuorosi verkossa