Messut ja tapahtumat

Ylöjärven Liikuntakeskuksessa voit järjestää monenlaisia tapahtumia. Hallissa on korkeat ja avarat tilat joissa voi järjestää juhlia, messuja tai vaikka Konsertteja. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana hallin käytössä. Tilat saa jaettua myös kahteen tai kolmeen osaan jos tapahtuma vaatii hieman pienempää tilaa.

Hallissamme on järjestetty esim. Ylöjärven Kaupungin uudenvuoden juhlat useana vuonna. Esiintymässä on ollut lastenbändi ja meno on ollut riemukasta. Isot 50v syntymäpäiväjuhlat järjestettiin joissa vieraita oli noin 200 Hlöä. Hallilla järjestetään myös pienempiä juhlia kuten lasten syntymäpäiviä.

Isoin tapahtuma joka hallissamme on järjestetty oli Perhomessut joka veti kahtena päivänä halliin noin 2500 kävijää. Lue lisää messuista.

Parkkipaikalla voi myös järjestää tapahtumia varsinkin kesäaikaan. Esim. Peräkonttikirppisja Monstertruck Show on meillä jo järjestettyjä tapahtumia.

Autamme mielellämme tapahtumasi järjestelyissä ja tarjoamme tarvittaessa kahvilapalvelut kauttamme. Jos etsit laadukasta ja siistiä tilaa tapahtumallesi niin otahan yhteyttä meihin 03-3486441

toimisto@ylojarvenliikuntakeskus.fi