Sulkapallo

Kenttävaraukset numerosta 03 348 6441 tai nettiajanvarauksesta.

Sulkapallo on helppo ja tehokas liikuntamuoto, johon Ylöjärven Liikuntakeskus tarjoaa mainiot harrastusmahdollisuudet. Lajin saloihin voi tutustua osallistumalla hallilla pidettäville kursseille tai varaamalla vuoron pelikaverin kanssa. Innokkaimpien harrastajien kannattaa aina kysyä vakiovuoroja.

Kuntoliikuntaa kaikille

Rakennuksessa on kymmenen täysimittaista ja mattopintaista kenttää.

Ylöjärven liikuntakeskuksella panostetaan puitteisiin, mikä tekee pelaamisesta mukavaa. Pelikenttien alusta on pelaajien arvostamaa huippulaatuista Tarkett-urheilumattoa. Seinät on sävytetty, jolloin pallot näkyvät hyvin. Sulkapallokentillä on korkeat tilat ja valaistus sijoitettu kenttien sivuille häikäisyn estämiseksi.

Joustavat sulkapallovuorot Ylöjärvellä

Ylöjärven Liikuntakeskukselle voit hankkia kätevän 10-kortin sulkapalloon, jolla voit pelata joustavasti silloin kun sinulle sopii. Meillä on myös edulliset vakiovuorot, joita kannattaa ehdottomasti kysyä. Katso sulkapallohinnasto.

Siirry nettiajanvaraukseen ja varaa oma sulkapallovuorosi heti!

Kysy meiltä myös mailanhuoltopalvelua. Liikuntakeskuksen mailahuollosta vastaava Apacsfinland on yksi Suomen kokeneimpia mailahuoltoja. Jännitämme vuosittain liki 1000 sulkapallomailaa. Huippuvälineet ja yli 20 vuoden kokemus takaavat erittäin laadukkaat jännitykset ja nopean toimituksen. Tervetuloa palveltavaksi.

Lisää tietoa sulkapallosta Sulkapalloliiton sivuilta tästä.