Palvelut

Palvetarjontamme kattaa sekä yksityihenkilöt ja yritykset, että erilaiset seurat ja liitot.

Palvelut seuroille

Ylöjärven Liikuntakeskus nousee ylöjärveläisten ja ympäristökuntien seurojen kotikentäksi. Haluamme olla osa kehittyvää ja kehittävää harrastus-ja seuratoimintaa. Tiedotamme käyttäjäseurojensa tuloksista ja tapahtumista sekä haluamme olla mukana järjestämässä erilaisia turnauksia ja tempauksia. Lisäksi seurojen on mahdollista saada Ylöjärven Liikuntakeskuksesta oma kaappi, jolloin pelivarusteiden jatkuva siirtely vähenee. Ehdota meille, mikä olisi paras mahdollinen tapa helpottaa oman seurasi toimintaa!

Palvelut lajiliitoille

Ylöjärven Liikuntakeskus antaa puitteet valtakunnallisille, suurille tapahtumille. Kansalliset mitat täyttävät kenttämme ja uudet tilamme sopivat hienosti isonkin turnauksen järjestämiseen. Tulet huomaamaan, että turnauskestävyytemme on erinomainen. Lisäksi liikenneyhteydet esimerkiksi Helsingin suunnasta toimivat mutkattomasti.

Palvelut yrityksille

Ylöjärven Liikuntakeskus auttaa yrityksiä pitämään työntekijänsä kunnossa. Kykenemme kokonaisvaltaiseen palveluun, jossa otetaan huomioon erilaisten ihmisten erilaiset mieltymykset ja tarpeet. Lukuisten kuntoliikunnan muotojen, saunan ja hieronnan lisäksi Ylöjärven Liikuntakeskus tarjoaa yrityksesi käyttöön myös kokoustilat.

Huomioimme erilaiset mieltymykset & tarpeet

Ylöjärven Liikuntakeskus rakentaa mielellään yrityksille sopivia liikuntapaketteja. Testaamme myös työntekijöiden kunnon lähtötason, jolloin jokaiselle voidaan määritellä tehokkain tapa pitää yllä työkykyään. Kuntoliikunnan avulla yrityksen työteho pysyy hyvänä ja sairauspoissaolot vähenevät. Kysy meiltä lisää mahdollisuuksista parantaa yrityksen tuloskuntoa.

Varaukset ja tiedustelut
040 172 9636