Jääurheilu

Uuteen Ylöjärven Liikuntakeskukseen kuuluvassa Ylöjärven Jäähallissa on pelattu jääkiekkoa ja Ringetteä koko 2000-luku. Jääareena on löytänyt käyttäjänsä kaikissa ikäluokissa. Jääkiekon suosio ei Suomessa sula.

Hallin kaksi kaukaloa, jopa 500 henkilön katsomo ja kahdeksan tilavaa pukuhuonetta suihkutiloineen takaavat, että resursseja riittää suurempienkin tapahtumien järjestämiseen. Teräsjää, erinomainen valaistus ja hoidettu ympäristö luovat erinomaiset puitteet esimerkiksi turnausten ja leirien järjestämiseen.

Lisätietoa liiton sivuilta tästä:

HUOMIO! Ylöjärven kaupunki tarjoaa kaupunkilaisille ilmaisia yleisöluisteluita! Katso tarkat ajat Jäähallin nettisivuilta: Jäähalli

Kenttävaraukset numerosta 0401729636

Curling

Jäällä pelattava joukkupeli curling on saanut viime vuosina runsaasti uusia ystäviä ja harrastajia. Ylöjärven Liikuntakeskuksessa on neljä täysimittaista rataa.

Laji sopii olemukseltaan täydellisesti myös seurustelupeliksi. Jotta laji tulisi tutuksi, hallilla järjestetään ns. Curling–tapahtumia. Tapahtuma on hauska tapa päästä kokeilemaan lajia.

Tapahtuman pituus on 2 h 30 min ja tapahtuma viedään läpi lajin koulutettujen valmentajien johdolla. kaikki tarvittavat välineet löytyvät hallilta. Ratoja on neljä (kaksi käytössä yhdessä tapahtumassa) eli suositeltava ryhmän koko on 8-20 henkilöä. Hinta tapahtumalle on 320 €. Isompien ryhmien tapahtumat räätälöidään erikseen; kysy lisää ajanvarauksesta.

Tapahtumat sopivat erittäin hyvin yritysten asiakastilaisuuksiin, henkilöstön koulutustilaisuuksiin, polttareihin, jne.

Lisätietoa lajiliiton sivuilta tästä:

Kokeile ja innostu!

Kenttävaraukset ja tiedustelut 0401729636