Taekwon-Do

ITF Taekwon-Do yhdistää modernin urheilun, perinteisen taistelulajin ja itämaisen filosofian. Taekwon-Do perustettiin 1950-luvulla ja se on levinnyt ympäri maailman tullen suosituimmaksi taistelulajiksi.

Taekwon-Do ja sen juuret aasialaisessa kulttuurissa edistävät menettelytapaa: ”terve sielu terveessä ruumissa”. Koska Taekwon-Dossa on käytössä tieteellisesti kehitetyt liikkeet ja suuri valikoima tekniikoita joissa otetaan käyttöön koko keho, se palvelee täydellisesti vapaa-ajan aktiviteettina, urheilulajina, itsepuolustuslajina ja välineenä sosiaaliseen kehitykseen. Taekwon-Do on hyvin tunnettu positiivisesta vaikutuksesta kehon kehityksessä ja senpä takia fysioterapeutit suosittelevat sitä kaiken ikäisille ihmisille.

Jotain kiinnostavaa jokaiselle

Taekwon-Do Center tarjoaa erilaisia harjoitusmahdollisuuksia harrastajien iän, fyysisten kykyjen ja intressien mukaan. Lapsille (7-12) suunnatussa ”Pikku Tiikerit”-ryhmässä harjoitellaan koordinaatiota, notkeutta, tasapainoa, itsekuria ja moraalista oppia. Aikuisille on tarjolla kilpaurheiluun suunnattuja treenejä kilpailemisesta kiinnostuneille sekä treenejä, joiden tarkoituksena on kehon muokkaaminen, kuntoilu ja itsepuolustus.

Tarjoamme laadukasta opetusta hyvässä ilmapiirissä ja hyvin varustetussa treenisalissa.

Tule ja kokeile ilmaiseksi!

Lisää tietoa:
www.tdk-center.fi

tkdcenter.info@gmail.com